paard en erf

Tuin en erf met hart voor je paard(en)

Een fijn paardenerf bestaat uit een uitgebalanceerd ingericht stuk land, waarbij rekening is gehouden met de behoeftes van het paard, zoals voldoende beweging, voldoende gezonde voeding en voldoende sociaal contact. Trouwens, niet alleen de paarden zullen er gebruik van maken, vogels, egels en diverse insecten zullen je ook dankbaar zijn. Bovendien, als je buitenaf woont is het mooi om met paardvriendelijke beplanting het erf aan te kleden, waarmee je tegelijkertijd het paardenerf harmonisch in het landschap laat opgaan.

Als je je erf zodanig  wilt inrichten dat aan al deze voorwaarden wordt voldaan, maar je hebt zelf te weinig kennis van alle mogelijkheden, materialen en soorten beplanting om een goede inrichting van je erf vorm te geven, kan Juffer-in-het-Groen je op verschillende manieren helpen om tot een goed concept te komen voor je eigen fijne paardenerf dat aan alle eisen voldoet.

 

Adviesgesprek

Een adviesgesprek is een laagdrempelige manier om meer zicht te krijgen op je erf en de mogelijkheden tot het realiseren van een paardvriendelijk erf.

Lees meer

 

Advies met inventarisatie en verslag

Tijdens een inventarisatie verkennen we samen het terrein en inventariseren we wat reeds aanwezig is en wat er nog voor wensen zijn.

Lees meer

 

Ontwerp en beplantingsplan paardenerf

Je kunt na een adviesgesprek ook besluiten dat je het ontwerp wilt overlaten aan Juffer-in-het-Groen. Je ontvangt dan eerst een offerte.

Lees meer